İzmir Düğün Fotoğrafçısı,Çeşme Düğün Fotoğrafları,Dış Mekan Çekimi

Ev Yapımı Nikah Şekerleri -Düğün Teşekkür Hediyeleri

Düğün için teşekkür hediyesi yada nikah şekeri olarak, sevdiklerinize el yapımı armağanlar vermek kullağınıza nasıl geliyor ?

evde el yapımı misafirlere verilen teşekkür hediyeleri

Hem şirin hemde hünerinizi konuşturacak olan bu hediyeler, kolaylıkla evde hazırlanabiliyor. Bu ilginç fikri bulduğum yerde50gr lık dışı folyo kaplı çikolatalar, beğenilen bir mizah dergisi ile sardıktan sonra, üzerleri şirin düğmelerle süsleniş.İliştirilmiş minik bir kağıta ise çiftin isimlerinin ardından, gelen konukların oturacakları masa numaraları yer alıyor. İster sevdiğiniz bir ülkenin haritasıyla, ister kendi fotoğraflarınızla hediyenizi kaplayarak, farklı konseptler oluşturup, davetlilerinize teşekkür aramağanlarınızı sunabilirsiniz.



nikah şekerleri
farklı sıradışı nikah şekerleri
farklı nikah şekeri
Gelin Damat Dergisi Kadın, Evlilik, Düğün, Nişan, Abiye, Gelinlik Modelleri ,Modaevleri, Organizasyon Şirketleri, Düğün Mekanları, Nikah Şekeri ve Davetiye, Mücevher, Çiçek, Pasta, Dekorasyon, Balayı, Güzellik, Araba Kiralama, Damatlık, Alyans, Sağlık, İç Giyim, Saç Makyaj, Güzellik Bakım, Alyans, Fotoğraf Studioları

2 yorum:

  1. Güzel bir fikir. Ben fide fikrini de seviyorum. Kimdi hatırlamıyorum, bir arkadaşım düğününde fide hediye etmişti nikah şekeri yerine.

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar anlamli bir hediye...Bakıldığında sevilen kişiyi hatırlatan armağanların yeri çok ayrı oluyor gerçekten.

    Butürden bir armağanla karşılaştığımda mutlaka paylaşırım sizinle.

    Sevgiler

    YanıtlaSil

İzmir Düğün Fotoğrafçısı,Dış Mekan Fotoğraf Çekimi,Wedding Photographer